Publicera dokument i mitt namn

Detta är en supportartikel som endast avser version 5. Är du användare av version 6, kontakta vår support

Genom att klicka på dig själv upp till vänster kommer man åt sina personliga inställningar. Där kan du bland annat byta lösenord, underhålla dina aviseringar, byta profilbild.

En funktion som är direkt kopplad till dokumentmodulen är: Tillåt att andra publicerar dokument i mitt namn. Denna funktion kan vara bra att aktivera till en början på de användare som skall godkänna dokument. I regel finns redan dokument skapade och godkända i andra system. Då man väljer att flytta över dessa dokument i vår molntjänst så måste dessa skapas (kopiera och klistra in) och sedan godkännas för att publiceras. Med nedanstående funktion kan en användare som har behörighet att godkänna dokument tillåta att andra personer publicerar dokument i deras namn. Detta innebär att godkännaren inte får massor av aviseringar när man lyfter över alla dokument.