Begränsa godkännare till enskilda dokumentkategorier

Alla användare som har rätt att godkänna dokument kan tillika publicera dokument i hela er dokumentstruktur. För att begränsa vissa godkännare till enskilda dokumentkategorier så klickar du på Dokument och Navigera i menyn till vänster. Välj sedan administrera uppe till höger, navigera dig ner till den mapp du vill begränsa och klicka sedan på begränsa uppe till höger och välj in de användare som enbart får godkänna till denna mapp (dokumentkategori).

Nedan ser du en bild från Personal och fliken rättiggheter (användare). Denna användare har rättigheten att godkänna och tillika publicera dokument till alla dokumentkategorier. Användaren är också kopplad till gruppen ”Konstruktion”. Era grupper administreras under DokumentInställningarGrupper i menyn till vänster.