Bifoga filer till ett dokument

Detta är en supportartikel som endast avser version 5. Är du användare av version 6, kontakta vår support

Till ett dokument som skapas kan du bifoga filer. Klicka på lägg till bifogade filer som du hittar under dokumentet. Din lokala filhanteraren öppnas och där kan du välja en eller flera filer. Filer av typen XLX, DOCX blir indexerade och sökbara.

Tips

Du kan också dra en eller flera filer och placera uppe på dokumentet. Det är samma sak som att använda funktionen ”lägg till bifogade filer”

Alla filtyper kan laddas upp och visas tydligt under dokumentet. Till höger om varje fil visas tre ikoner. Med den första ikonen laddar du ner filen till ditt skrivbord. Med den mittersta ikonen (pennan) ändrad du filnamnet. Med den tredje ikonen, soptunnan, raderar du filen från ditt dokument.

Uppe till höger på dokumentet visas en blå ikon som symboliserar ett gem. Denna ikon visas i blått om dokumentet innehåller bifogade filer.

Du kan med fördel skapa ett dokument som du namnger och kompletterar med en kort instruktion och sedan bifogar en fil till. Publicera sedan denna i organisationen och alla som har behörighet kan snabbt söka den eller hitta den via er dokumentstruktur.