Export från Underhåll

Från ett sökresultat kan du välja att exportera information till excel eller txt-format. Exporten utförs på samma sätt oavsett om det är Underhåll, Objekt, Förrådsartiklar eller annan information du vill exportera.

Så här gör du:
Välj Underhåll i den vänstra kolumnen och klicka därefter på Sök. Från söksidan kan du välja t.ex Underhåll och välja att söka fram alla underhåll.

sok_underhall

utfor sokning underhall

När sökresultatet visas väljer du Exportera i den gröna menyraden längst upp på sidan.

sokresultat_exportera

Nu visas dialogrutan Export. Välj Lägg till för att skapa en ny export. Namnge exporten och välj den information du vill exportera. När du har valt spara så visas din skapade export i dialogrutan Export. För att starta exporten klickar du på namnet för din skapade export.

export_underhall