Exportera era dokument

Detta är en supportartikel som endast avser version 5. Är du användare av version 6, kontakta vår support

Om ni väljer att lämna vår tjänst kan ni exportera samtliga godkända dokument tillsammans med dokumentstrukturen. Exporten innehåller dokumentstruktur, alla HTML-dokument samt bifogade filer. Det är enbart publicerade och godkända dokument som skickas med i exporten. Påbörjade dokument och nya utgåvor (versioner) som inte är publicerade och godkända kommer inte med i exporten. Exporten når du via menyn till vänster DokumentInställningar – Exportera. I dialogen som visas väljer ni exportera genom att klicka på ”+”.

Uppmärksamma

Exporten måste initialt aktiveras av AM. Skapandet av exportfilen kan ta lång tid, om det är mycket data som skall exporteras. Generellt brukar det ta mellan 2-5 timmar beroende på datamängd.

När exporten är klar så aviseras ni i systemet. Aviseringen hittar ni uppe till vänster under er inbox.

Gå då till DokumentInställningar i menyn till vänster och klicka återigen på Exportera och exportfilen visas nu. Klicka på exporten och filen laddas ner på skivbordet.

Nedan visar vi ett exempel på vad exporten genererar.