Företag och deras kategorier

I företagsregistret kan samtliga kategorier för olika företag läggas upp, bland annat leverantörer för objekt samt leverantörer för förrådsartiklar. Väljer man  kategorin ”Leverantör” för ett företag, kan dessa företag sedan kopplas till objektet eller förrådsartikeln.

På förrådsartikeln kan flera leverantörer tillsammans med olika priser för artikeln läggas upp.

Tips

I underhållsprogrammet kan man med fördel lägga till flera olika kategorier för olika företag. Dessa kan sedan kopplas in i listan ”Tillverkare” på inställningssidan för objekt eller förråd.

Nya kategorier för företag lägga till på inställningssidan för Företag. Klicka på knappen till höger om rubriken ”Kategori”.

Lägg sedan till fler kategorier i listan.