Grunderna i HTML-editorn

Detta är en supportartikel som endast avser version 5. Är du användare av version 6, kontakta vår support

När du skapar ett dokument så rekommenderar vi att ni använder den inbyggda editorn i stället för att bifoga wordfiler. Genom att använda HTML-editorn så får du flera fördelar. Dokument visas direkt på mobil och läsplatta. Inga programvaror annat än en modern webbläsare krävs. Sidhuvud och sidfot samt rubriker och brödtext följer en central inställning. Vill ni ändra sidhuvudet eller sidfotens innehåll så slår det igenom på alla dokument som är publicerade och godkända.

Tips

Nedan hittar du en liten film där vi går igenom grunderna i HTML-editorn.