Hantera fler språk

Under “Administratör” och “Inställningar” i menyn till vänster hittar du grundinställningarna för ert system. För att aktivera fler språk än svenska klickar du på den blå länken Språk och väljer engelska. När du har aktiverat engelska i systemet så kan du även välja att aktivera engelska som språk för de profiler som har av behov av detta.

Om du valt att aktivera ytterligare ett språk så måste du byta språk på profilen som användaren är kopplad till