Import av användare

Har ni många användare som ska läggas upp i systemet, kan vi hjälpa er med en import av användare till systemet mot en kostnad. Detta kan vara en snabb väg fram, istället för att manuellt mata in nya uppgifter eller uppdatera befintliga användare.
Vid en import av användare till systemet krävs det att ni har skapat profiler, företag och kontor innan importen kan genomföras.
Inför importen får ni en mallfil från oss som beskriver hur vi vill att informationen ska vara uppställd, samt vilken information som krävs för att importen ska vara möjlig att genomföra. Beställ importen via Hjälp & Support från din användare i systemet eller genom vårt beskrivande dokument.