Inställningar för ärendekopiering

Under fliken Avancerat och Ärendekopiering hittar du inställningarna för ärendekopiering. Med denna funktion kan du välja de fält som du vill ska vara möjliga att kopiera från ett registrerat ärende till ett nytt ärende.

När du gjort inställningar för ärendekopiering i formuläret kan du söka fram ett redan registrerat ärende och välja att kopiera detta med hjälp av ikonen Duplicera ärende som nu visas i den gröna menyraden ovanför ärendet. Ett nytt ärende skapas med förifylld information utifrån de fält du valde när du gjorde inställningarna för ärendekopiering.