Inställningar för detaljerat sökresultat

Under fliken Avancerat hittar du inställningarna för Detaljerat sökresultat. Klicka på den blå länken Detaljerat sökresultat. Här kan du välja vilka fält som du vill ska synas i det detaljerade sökresultatet. Du kan alltid gå tillbaka och lägga till eller ta bort de val du gjort i ett senare skede.

Tips

De fält du valt för det detaljerade sökresultatet ger dig en snabb översikt över alla ärenden direkt i sökresultatet.

Detaljerat sökresultat