Hur minskar jag antalet användare i mitt system?

När du vill minska antalet användare i systemet kan du kontakta oss via Hjälp & Support i ditt system. Följ denna instruktion för att avsluta användare i systemet på rätt sätt.

minska antal användare hjälp support

Uppmärksamma

Innan du kontaktar oss är det viktigt att du har friställt det antal användare du vill minska ert avtal med, om du inte redan har oanvända licenser i systemet.

Minskningen av antalet användare slår igenom vid nästa faktureringstillfälle. Under ”Administratör” och ”Inställningar” kan du välja Se avtal för att se när ert nästa faktureringstillfälle inträffar.

Se avtal