Kontakta vår support

Då du köper våra tjänster Ärende, Dokument eller Underhåll ingår fri support. Vår support finns tillgänglig mellan kl. 08:00-17:00 GMT+1 (svensk tid – ”Kontorstid”). Supporten hanteras via systemet uppe till vänster under ert namn. Klicka på ditt namn så faller en meny ner, här klickar du på ”Hjälp & feedback”. Om du av någon anledning inte kommer åt vår tjänst så kan du skicka ett mail till info@amsystem.com eller gå igenom vår hemsida.

Hjälp och feedback

Skriv in din fråga, bifoga gärna en eller flera skärmbilder så att vi kan se var du är i systemet, klicka sedan ”Skapa nytt ärende” och ärendet skickas till supporten.

Tips

För att vi snabbare skall kunna svara på din fråga, så nämn gärna vilken tjänst det avser, ärendenummer, dokumentnummer, dokumentnamn, vad formuläret heter eller namn på användaren som har problem. Skapa gärna ett ärende för varje fråga. Ju tydligare fråga desto snabbare kan vi svara! 🙂

Kom ihåg att om du lämnar ditt telefonnummer, så kan vi ringa upp dig för att hjälpa dig direkt.

Har du många frågor kan det vara klokare att boka en utbildning på distans, där vi går igenom flera frågor.

Skriv ett supportärende till oss

Vår ambition är att svara dig samma dag. Vårt svar kommer att skickas som en avisering till din användare i systemet och med en kopia till den e-postadress som du har lagrat i ert system under era användare. I e-postmeddelandet medföljer sedan en länk. Klickar du på denna länk, så hamnar du i Hjälp & Support och kan se vårt svar direkt. Här har du möjlighet att återkoppla med kompletterande frågor direkt under vårt svar.

Svar på ett supportärende