Kontakta vår support

I AM Systems tjänster Ärende, Dokument och Underhåll (utgående produkt) ingår fri support. Vår support är öppen vardagar mellan kl. 08:00-17:00 GMT+1 (svensk tid – ”Kontorstid”). Supporten finns tillgänglig via systemet, uppe till vänster under ert namn.

Om du av någon anledning inte kommer åt vår tjänst så kan du skicka ett mail till info@amsystem.com eller gå genom vårt kontaktformulär. Vid händelse av driftsproblem så kan våra kunder följa incidenten på https://amsystem.status.io/, där hela händelseförloppet dokumenteras.

AM Hultdin System AB hanterar ett supportärende så snart som möjligt, dock max inom 24 timmar under förutsättning att supportärendet inkommit enligt instruktionen nedan ”Så här når du vår support”.

Att tänka på

• För att vi snabbare skall kunna svara på din fråga så nämn gärna vilken tjänst ärendet avser, ärendenummer, dokumentnummer, dokumentnamn, vad formuläret heter eller namn på användaren som har problem. Ju tydligare fråga eller felbeskrivning desto snabbare kan vi svara! Skapa gärna ett ärende för varje fråga.

• Vårt svar skickas som en avisering till din användare i systemet samt som en kopia till den e-postadress som du har registrerat under era användare-inställningar. I e-postmeddelandet finns förutom vårt svar även en länk. Klickar du på denna länk så kommer du till Hjälp & Support och kan se vårt svar direkt. Här har du såklart även möjlighet att återkoppla med kompletterande frågor direkt under vårt svar eller skapa ett nytt ärende.

Obs! Syftet med e-postmeddelandet är att uppmärksamma er om att ni fått svar på er fråga. För att hela supporthistoriken ska finnas samlad, ber vi er därför att svara via systemet och inte via mailet.

• AM Hultdin System AB tillhandahåller inte fri support avseende utrustning som Kunden ansvarar för t.ex, men inte begränsat till, Utrustning (definieras under punkten 3.4 i allmänna bestämmelser).

• Vi rekommenderar senaste version av den webbläsare du föredrar för bästa användarupplevelse.

Så här når du vår support

1. Klicka på ditt namn så faller en meny ner, här klickar du på ”Hjälp & feedback”.

2. Skriv in din fråga, bifoga gärna en eller flera skärmbilder så att vi kan se var du är i systemet, klicka sedan ”Skapa nytt ärende” och ärendet skickas till supporten.

Många frågor?

Om du laddat upp med många frågor och vill avsätta tid med en av våra kundutvecklare, är vår rekommendation att boka en utbildning.