Kontakta vår support

Då du köper våra tjänster Ärende, Dokument eller Underhåll ingår fri support. Vår support finns tillgänglig mellan kl. 08:00-17:00 GMT+1 (svensk tid – ”Kontorstid”). Supporten hanteras via systemet uppe till vänster under ert namn. Klicka på ditt namn så faller en gny ner. Om du av någon anledning inte kommer åt vår tjänst så kan du skicka ett mail till info@amsystem.com

Skriv in din fråga, bifoga gärna en eller flera skärmbilder så att vi kan se var du är i systemet, välj sedan Skapa nytt ärende

Tips

För att vi snabbare skall kunna svara på din fråga, så nämn gärna vilken tjänst det avser, ärendenummer, dokumentnummer, dokumentnamn, vad formuläret heter etc. eller användaren som har problemet. Skapa gärna ett ärende för varje fråga. Ju tydligare fråga desto snabbare svar 🙂

Har du många frågor kan det vara klokare att boka en workshop på distans där vi går igenom flera frågor.

Vår ambition är att svara dig samma dag. Vårt svar kommer att skickas till den e-postadress som du har lagrat i ert system under era användare. I E-postmeddelandet medföljer sedan en länk. Klickar du på denna så hamnar du i Hjälp & Support och kan se vårt svar för att sedan ha möjlighet att återkoppla med kompletterande frågor under vårt svar.