Köp fler licenser och ändra fakturauppgifter

Under Administratör / Inställningar i menyn till vänster hittar du grundinställningarna för ert system. Klicka på länken ”Se avtal”. Ert avtal kan enbart nås av era administratörer. Länken ”Avtal” finns också direkt i vänstra menyn under Administratör

Administratör – Inställningar

Väljer du fliken Fakturor så kan du se alla fakturor ni fått från oss. Ofakturerade transaktioner visar på köp som ni genomfört av mallar, licenser och policys som ej ännu fakturerats.

Administratör – Avtal – Fakturor

Väljer du Uppgradera kan du fritt laborera och se hur mycket olika antal användare kostar, och det är först efter att du valt Gå vidare samt Bekräfta som köpet genomförs. Licenserna blir tillgängliga direkt och faktureras i regel vid nästa faktureringstillfälle som du kan se uppe till vänster på nedanstående skärmbild.

Administratör – Avtal – Uppgradera antal licenser

Tips

Klicka gärna på ikonen bredvid Fakturaadress och anmäl e-postfaktura så skickas er faktura genom e-post och vi hjälps åt att värna om miljön.

Administratör -Avtal – Fakturaadress

Väljer du köp underdomän så kan du köpa en företagsanpassad länk till ert system.

Administratör -Eget subdomän