Så fungerar vår läskvittens

Detta är en supportartikel som endast avser version 5. Är du användare av version 6, kontakta vår support

Alla dokument som publiceras och godkänns kan man välja att koppla grupper till. Om man väljer att koppla in grupper till ett dokument så aktiveras läskvittens. Användaren blir uppmanad att läskvittera dokumentet under DokumentMina dokument och fliken Att göra.

Nedan dokument har inte läskvitterats. På nedanstående bild uppe till höger visas tre ikoner. 1. Läskvittens, 2. Favoriter, 3 Dokumentet innehåller bifogade filer. För att läskvittera klickar användaren på den grå bocken.

Den grå bocken blir nu grön och dokumentet försvinner för användaren på sidan DokumentMina dokument och fliken Att göra.

Under dokumentegenskaper visas vad som hänt med dokumentet.

Välj fliken läskvittens. Här visas vilka användare som har respektive inte har kvitterat att de läst dokumentet.

Man kan också välja att söka fram alla dokument av en viss kategori och välja statistik i verktygspanelen.

Nedan ser vi statistik på vårt sökresultat. Om man väljer att klicka på någon av staplarna så visas vilka som inte kvitterat och läst dokumentet. Här kan man välja att avisera enskilda användare genom att klicka på kuvertet till höger om varje användare. Då skickas en avisering till användaren och ett E-postmeddelande innehållande en länk till dokumentet.