Skapa nytt företag

Företag kan användas för att se tillhörigheten mellan ett objekt och dess leverantör eller en kund, men också en reservdel och dess tillverkare. Klicka på ”Registrera nytt” och klicka sedan på Företag för att lägga upp ett nytt företag. Fyll i önskade uppgifter och välj passande kategorier.

Tips

Ett företag kan tillhöra flera kategorier samtidigt. Dessa kategorier arbetar man sedan på olika ställen i programmet med. Kategorin ”Leverantör” återfinns under ”Objekt – Leverantörer” eller ”Förråd – Leverantörer” och kategorin ”Tillverkare” kan kopplas till listan ”Tillverkare” genom inställningssidan för Objekt eller Förråd.

Kontaktpersoner kan med fördel läggas till, så att man snabbt kan hitta kontaktuppgifter till en säljare eller annan serviceperson.