Skapa restnotering av underhåll

När ett underhåll genomförs är det inte alltid möjligt att utföra alla delar i det aktuella underhållet. Användaren kan då återrapportera underhållet och i kommentar/åtgärdsfältet notera vad som kvarstår att göra och sedan välja att skapa en restnotering av underhållet.

restnotering planerat uh

Restnoteringen som skapas blir automatiskt kopplad mot det återrapporterade underhållet och det specifika objektet och skickas sedan till vald restnoteringsmottagare.

Tips

För att en mottagaren ska se restnoteringen i sin att-göra-lista på översiktssidan Mina Underhåll måste specifika inställningar göras.

skapad restnotering