Tagga dokument med nyckelord

Detta är en supportartikel som endast avser version 5. Är du användare av version 6, kontakta vår support

Då man publicerar och godkänner ett dokument så kan man tagga dokumentet med nyckelord. Med hjälp av nyckelord kan du enklare hitta dokument. Nyckelord kan vara exemplvis produkt, kund, personalrelaterat eller relaterade till olika standarder eller avsnitt.

Nyckelord administreras under DokumentInställningar – Nyckelord.

Om man valt att tagga dokumenten med nyckelord kan man också söka på ett eller flera nyckelord.

Vill man komplettera redan publicerade och godkända dokument med nyckelord kan man göra det genom att välja publiceringsinformation i verktygspanelen. För att lägga till nyckelord klicka på + till höger om de invalda nyckelorden. Vill du ta bort nyckelord gå med markören mot de nyckelord du vill ta bort så aktiveras en soptunna.