Utökad information i sökresultat och andra listor

Under fliken Avancerat hittar du inställningarna för Utökad information som hör samman med inställningarna för sökresultat och andra listor.

Klicka på den blå länken Utökad information. Här kan du välja vilka fält som du vill ska synas i den utökade informationen. Vid en sökning indikeras den utökade informationen med en pil som visar på att det finns utökad information.

Tips

Inställningar för Utökad information i kombination med Detaljerat sökresultat ger användaren en snabb men ändå fördjupad information om varje registrerat ärende direkt i sökresultatet.

Uppmärksamma

Om administratören lägger till ett fält i både den ”Utöka information” och ”Detaljerat sökresultat”, kommer systemet att prioritera det senare och endast visa fältets innehåll i det detaljerade sökresultatet.

Detaljerat sökresultat - Utökad information

Nedan visar vi ett exempel för ”Utökad information” i listan ”Senaste ändrade” på översiktssidan ”Mina ärenden”.

Utökad information - Mina ärenden