Fälttyp - Checklista

Fälttypen Checklista använder du när du vill att användare ska kunna bocka för ett eller flera olika val i en och samma lista. Genom att skapa checklistor med endast ett val i varje checklista kan du styra vilka efterföljande sektioner eller fält som användaren ska kunna se med hjälp av funktionen Dolt tills.

För att skapa och administrera värden i en checklista markerar du fältet checklista och klickar på någon av ikonerna för att slå ihop två värden till ett värde, lägga till, ta bort eller inaktivera ett värde.

Checklista